حتماً برای شما هم پیش اومده که با تبلیغات مختلفی در خصوص مزیتهای زیاد استفاده از ظروف مسی مواجه بشید. برای مثال خیلیها به تاریخچه استفاده از ظروف مسی در ایران و دیگر سرزمینهای کهن اشاره میکنن و میگن چون بدن ما به مس نیاز داره باید غذا رو در ظرف مسی تهیه کنیم، تا عنصر مس هنگام پخت در غذا آزاد شده و جذب بدنمون بشه. اما جالبه بدونید که اتفاقاً چون ظروف مسی که توشون طبخ اتفاق میافته، قلع اندود شده هستن هیچ مسی در غذا آزاد نمیشه و بهترم هست که این اتفاق نیافته، چون مس اگر از این طریق وارد غذا بشه، میتونه مسمومیت ایجاد کنه.
خب حتماً با خودتون میگید: پس استفاده از ظروف مسی چه خاصیتی داره؟ از مهمترین ویژگیهای طبخ در ظرف مسی اینه که هیچ عنصر اضافه و مخربی وارد غذای شما نمیشه. به علاوه به خاطر رسانایی بالای مس حرارت ظرف به سرعت و به طور یکنواخت بالا میره، پس فرایند پخت سریعتر اتفاق میافته و کمک میکنه تا پخت یکدستی داشته باشیم و مواد غذایی خاصیت خودشون رو بیشتر حفظ کنند.
اما خاصیت مهم دیگهای که باید بهش اشاره کنیم، آنتیباکتریال بودن مس هست. مس عنصریه که بعد از طلا و نقره بالاترین حد آنتیباکتریال رو داره. در گذشته از همین ویژگی برای ضدعفونی آب استفاده میشده، چون بعد از چند دقیقه تماس مس با ماده غذایی، انواع باکتریهای موجود در اون از بین خواهند رفت.
اگر خواستین ظروف مسیتون رو در کوتاه ترین زمان و به راحتی تمییز کنین حتما ویدئو نحوه شستشو ظروف مسی رو ببینین.