با وجود گسترش مغازههای مس فروشی در شهرهای مختلف شاید براتون این سوال پیش بیاد که از کجا باید مس خرید؟ یا مس کجا با کیفیتتر هست؟
برای جواب این سوال باید اول بدونیم که ما دنبال چه نوع ظرف مسی هستیم؟ برای مثال اگر دنبال مس چکشکاری هستین، چکشکارهای زنجان از جاهای دیگه معروفتر هستن. و یا برای خرید مس قلمزنیشده، قلمزنهای اصفهان شهرت خاصی دارن، یا برای مس سفید شده بهتره دنبال مسی که کرمانیها سفیدکاری کردن، بگردین. در مورد ظروف آشپزخونه مسی هم باید بگیم یزدیها در این زمینه شهره هستن.
یکی از خصوصیات مهم زرمس داشتن کارگاه در همه این شهرها و استفاده از تخصص مسگرهای ماهر هر شهر هست. این کار علاوهبر کارآفرینی باعث شده ما بتونیم برای همه نوع خواستهای محصول تولید کنیم.
ولی به جز تخصص اساتید مسگر، نوع ورقی که برای تهیه ظرف مسی استفاده میشه مهمترین فاکتور خرید یک ظرف مسی خوب هست. این نکته رو در نظر بگیرین که زرمس فقط از ورق درجه یک، با درجه خلوص 99/99 درصد استفاده میکنه. این در حالیه که بعضی از مسگریها به خاطر ارزونتر تموم شدن کالا، از مس بازیافتی با درجه خلوص پایین استفاده میکنن. یعنی محصول نهایی ارزونتر اما بیکیفتتر خواهد بود.