جنس ظروف شما از چیست؟

تمامی ظروف زرمس از ورق باهنر کرمان با درصد خلوص ۹۹.۹۹۹%، که با کیفیت ترین ورق تولید شده است، ساخته می‌شوند.

ظروف شما ساخت کجاست؟

مجموعه زرمس در شهرهای تهران، یزد و زنجان دارای کارگاه تولیدی هست.

فروش حضوری دارید؟

بله، شما می‌توانید برای خرید محصولات تک و عمده به نمایشگاه دفتر مرکزی تهران واقع در خیابان شیخ بهایی شمالی میدان پیروزان خیابان پرسپولیس پلاک 13 واحد همکف مراجعه نمایید.

علت لک شدن ظروف مسی چیست؟

فلز مس نسبت به رطوبت حساس هست و تغییر رنگ می‌دهد و این تغییرات ماهیت طبیعی مس است.

ظروف مسی را چگونه تمیز کنم؟

ظروفی که روکش آنتی اکسید ندارند را به رومش زیر تمییز کنید:

۱. از مخلوط سرکه و نمک و یک اسفنج نرم استفاده کنید. (لیمو ترش و نمک هم میشه ولی حتما یادتون باشه که نمک رو اضافه کنید). درمورد نسبتشون هم کاملا تجربی هست انقدر نمک بریزید تا تغییر رنگ رو ببینید.

۲. بعد حتما با مایع ظرفشویی بشوریدش و بلافاصله خشک کنید تا اثر تمیزی طولانی مدت بمونه.

۳. اگر هنوز هم رنگش رو دوست ندارید از کرم جلاسنج استفاده کنید.

چگونه از ظروف مسی برای پخت و پز استفاده کنیم؟

مس به دلیل خاصیت رسانایی بالای که دارد حرارت را سریع و یکنواخت پخش می‌کند بنابراین همیشه ظروف مسی را روی حرارت ملایم استفاده کنید.

هر چند وقت باید ظروف مسی را مجددا سفید کرد؟

مدت زمان سفیدگری بستگی به نحوه استفاده و میزان استفاده از ظروف دارد، هر وقت قرمزی کف ظرف مشخص شد ظروف را برای سفیدگری مجدد ارسال کنید.

چگونه از ظروف سنگ و مس استفاده کنیم؟

ابتدا گرد و خاک داخل ظرف را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. سپس با دنبه یا روغن همه سطوح داخلی و خارجی دیگ سنگی را چرب کرده و یک روز کامل بگذارید بماند ،بعد از آن دیگ را بشویید. هم اکنون دیگ سنگی شما آماده استفاده است.

چه غذایی را می‌شود داخل ظروف سنگی پخت؟

این ظروف فقط برای پخت غذاهای مایع و آبدار مناسب است و بهتر است روی شعله پخش کن با شعله کم قرار بگیرد. سنگ به دلیل خواصی که دارد حرارت را به طور یکنواخت پخش می کند و باعث مغز پخت شدن مواد غذایی می شود و نیاز به شعله بالا نیست.

هنوز سوالی دارید؟ تماس با ما

تماس با ما