تمامی ظروف زرمس از ورق باهنر کرمان با درصد خلوص ۹۹.۹۹۹%، که با کیفیت ترین ورق تولید شده است، ساخته میشوند.
مجموعه زرمس در شهرهای تهران، یزد و زنجان دارای کارگاه تولیدی هست.
بله، شما میتوانید برای خرید محصولات تک و عمده به نمایشگاه دفتر مرکزی تهران واقع در خیابان شیخ بهایی شمالی میدان پیروزان خیابان پرسپولیس پلاک 13 واحد همکف مراجعه نمایید.
فلز مس نسبت به رطوبت حساس هست و تغییر رنگ میدهد و این تغییرات ماهیت طبیعی مس است.
ظروفی که روکش آنتی اکسید ندارند را به رومش زیر تمییز کنید:
۱. از مخلوط سرکه و نمک و یک اسفنج نرم استفاده کنید. (لیمو ترش و نمک هم میشه ولی حتما یادتون باشه که نمک رو اضافه کنید). درمورد نسبتشون هم کاملا تجربی هست انقدر نمک بریزید تا تغییر رنگ رو ببینید.
۲. بعد حتما با مایع ظرفشویی بشوریدش و بلافاصله خشک کنید تا اثر تمیزی طولانی مدت بمونه.
۳. اگر هنوز هم رنگش رو دوست ندارید از کرم جلاسنج استفاده کنید.
مس به دلیل خاصیت رسانایی بالای که دارد حرارت را سریع و یکنواخت پخش میکند بنابراین همیشه ظروف مسی را روی حرارت ملایم استفاده کنید.
مدت زمان سفیدگری بستگی به نحوه استفاده و میزان استفاده از ظروف دارد، هر وقت قرمزی کف ظرف مشخص شد ظروف را برای سفیدگری مجدد ارسال کنید.
ابتدا گرد و خاک داخل ظرف را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. سپس با دنبه یا روغن همه سطوح داخلی و خارجی دیگ سنگی را چرب کرده و یک روز کامل بگذارید بماند ،بعد از آن دیگ را بشویید. هم اکنون دیگ سنگی شما آماده استفاده است.
این ظروف فقط برای پخت غذاهای مایع و آبدار مناسب است و بهتر است روی شعله پخش کن با شعله کم قرار بگیرد. سنگ به دلیل خواصی که دارد حرارت را به طور یکنواخت پخش می کند و باعث مغز پخت شدن مواد غذایی می شود و نیاز به شعله بالا نیست.